growingbelly

Skrattretande

Publicerad 2012-01-04 15:09:15 i Allmänt

Ska jag skratta eller gråta. Varför blir vi alltid utsatta för saker vart vi än bor.
Det har sedan vi flyttade in här varit lite strul med grannen under. Började redan inflyttningsdagen då han blev förbannad på att jag hade hissen uppe och plockade ur sakerna, han var så arg så jag trodde ett tag att han skulle slå till mig.
Sen var det lugnt ett tag.
Sen klagar han på att det låter uppe hos oss, han frågar om hunden går och släpper ben i golvet på kvällarna... Hur nu en hund på 4 kg som har tuggpinnar smala som fingrar, som inte åt ben ofta och även om han gjort det skulle det inte höras. Men vi har barn så visst kan hon släppa saker i golvet.

Sen har det varit lugnt fram tills idag då hyresvärden ringde eftersom hon fått in klagomål från våningen under (haha, ska jag skratta eller) Då har han ringt in och klagat för han påstår att det kommit upp en blöja i hans toalett och att det är vi som slängt blöjor i våran toa.
Nej vi kastar inga blöjor i toaletten, vi köper separata påsar som blöjorna slängs i. Inget annat än papper spolas i toan.
Och om vi hade slängt en blöja i toaletten och den gick att spola ner utan att vi fick stopp i toan så inte skulle den åka ner i röret som suger allt ner för att åka upp i hans rör och hamna där.
Om sådant skulle hända så skulle i så fall alla få upp andras nummer 2 och annat i sina toaletter. Men det som spolas sugs ner inte in i andras toaletter.



Och så är jag less på hyresvärden, kan dom inte inse att det inte är möjligt. Dom kunde ha tagit hans klagomål och bara låtit det vara, varför ringa oss när det inte är vi.

Får se vad gubben hittar på här näst... För inte kommer han ge sig.
Han har sedan dagen vi flyttat in valt ut oss.
Skulle vara intressant att gå in i hans huvud en dag och se vad som snurrar runt där.

Kommentarer

Postat av: karin

Publicerad 2012-01-06 16:45:34

Hej...



Gud va tråkigt att ni har hamnat över en sån sur gubbe. Tyvärr så anser väl han att det är han som bestämmer i huset. Och vilken löjlig hyresvärd som inte kan tänka logiskt. Hur ska en blöja kunna flyta upp hos grannen? ja du...vad ska man säga? det finns folk till precis allt. Hoppas att det blir bättre iaf. =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela