growingbelly

Min skattkammare

Publicerad 2010-06-28 18:20:28 i Vecka 23

Igår när jag rensade hittade jag böcker jag glömt att jag hade.
Några av mina barnböcker bland annat boken min skattkammare som jag (enligt vad som står skrivet i boken) fick när jag var 7 1/2 månad.

Böckerna jag hittade ska givetvis bli nerpackade i en kartong som ska vara i lägenheten. Där får dom stå i bokhyllan i väntan på att snart bli lästa om och om igen.

Kommentarer

Postat av: Anna B.

Publicerad 2010-06-30 09:25:13

Har också sparat mina Disney böcker, du vet såna där som man prenumererade på och fick 1/mån, tror dom finns fortfarande men med nya karaktärer... :)



Idag är det f.ö. dax för mitt efterbesök hos läkaren i Borås. Hoppas allt ser bra ut så man inte behöver göra nån extra åtgärd! Jag tror allt är okej då det känns som om kroppen återhämtat sig nu och det känns ungefär som vanligt igen...

Sen när jag ändå är i Borås så ska jag införskaffa mig en ny digitalkamera på Elgiganten då dom hade rea där nu... 14 megapixels kamera med 5 x zoom för ca 700:-! :)

Fick förresten mitt Zumba kit igår också...riktigt kul och svettigt, men det var lite marigt att hänga med i alla rörelser först! :S

Postat av: sandra

Publicerad 2010-06-30 11:23:10

Okej sånt är alltid kul att spara :) Har du börjat läsa något för sonen? eller är det för tidigt? har ingen aning om när man ska börja läsa, men det kan man väl göra hur tidigt eller sent som helst antar jag.



Okej, men det kan ju vara skönt att få reda på att allt är bra igen. Kroppen är otrolig på att återhämta sig.

Ja det är bara att passa på när du är där! ;)

hum... tror jag har sätt en sådan reklam på tv om den kameran. Det är bara att passa på när det är ett sådant vrakpris!

Jasså vad kul! skönt att shaka loss lite. Både roligt och bra för kroppen... Speciellt efter en onyttig helg så känns det extra bra att dansa lite ;)

Ha det bra!

Lycka till idag, med båda sakerna du ska göra!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela