growingbelly

Blöjor

Publicerad 2011-05-09 15:00:48 i Allmänt

Det är för varmt!
Kan inte förstå att det ska bli ännu jävligare. Inte blir det lättare heller då jag av minsta rörelse börjar flåsa och det jobbiga är att det känns som att jag kan dra in mer luft nu än innan så det är ett kämpande. Hjärtat är ju också 20% större än vanligt. Kostigt att kroppen gör vissa organ större och mer blod görs och allt som händer där inne. Att kroppen vet vad de ska göra är lite svårt att tänka sig.

Men det blev ett litet maraton lopp i dag i alla fall. Flåsade iväg till bussen och åkte till Maxi för att köpa blöjor.
Givetvis fanns inte byxblöjorna i den storleken, dom skulle komma på onsdag. Så det fick bli vanliga blöjor av samma märke i stället.
Det är ju fan att Huggies ska vara så bra när dom är ganska svåra att få tag på.
Åter igen nu när det är dags för en ny blöj sort (byxblöja) så har vi testat libero igen (var några stycken med i gratis up&go paketet vi fick) Men dom var inte bra. Vadderingen slutar ju efter halva baken och givetvis läcker dom nr 2 väldigt lätt. Så dom köper vi inte. Pampers samma där och dom ger utslag så det blir huggies i fortsättningen också. Lite extra jobb för att få tag i dom.

Känner mig ganska trött nu efter handlingen skulle gärna vila men busan är vaken så det blir inget vilande. Får passa på att gå iväg till affären och köpa något till kvällen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela