growingbelly

Ännu en fredag

Publicerad 2011-06-10 13:08:22 i Allmänt

Och en härlig sådan! Äntligen är det mulet och småregnar. Så nu känner jag nästan att jag kan gå ut och gå utan att säcka ihop. Får nog passa på att ta en promenad och kanske även handla lite nu när vädret är underbart.
Igår firade vi lite här hemma med en blåbärssockerkaka jag slängde ihop.
Vi ska flytta (igen) i september. Blir väl ingen långsiktig lösning då det nästan är samma storlek vi bor på nu men det kommer helt klart underlätta våra liv. Nu har vi problemet att det är tre halvtrappor upp med en ramp som vangen inte passar i innan man kommer till hissen. Hissen är också liten så vagnen måste stå snett för att ens komma in.
Då med ett till barn på G då vi måste skaffa en dubbelvagn så är trapporna ett stort problem och hissen är helt omöjlig, det går inte in en dubbelvagn där så en flytt är ett måste.
Nu har vi hittat en lägenhet på en bättre adress i samma område som nu som inte har några trappor upp till porten och det finns en stor hiss och det stora plusset är att det ur alla fönster är extremt fin utsikt över hela stan.
Så det firade vi igår när vi fick reda på att vi fick skriva kontrakt på den.

Så nu börjar den extrema rensningen av saker igen, och nu kommer jag verkligen rensa, inget onödigt ska med. Mycket kommer vi också slänga eller ge till Prio 1 såna möbler som jag vill byta ut. Av det som är i källaren ska nästintill allt slängas, varför ska det skräpa där nere för att någon gång kanske bli använda igen? Bort med skiten.
Jag som tyckte vi rensade extremt innan flytten hit, men det blev för mycket saker kvar ändå, saker som bara står i skåp, lådor och i kartonger och aldrig blir använda.
Bort med det gamla in med det nya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela