growingbelly

En graviditet på 32 veckor.

Publicerad 2010-09-05 16:36:26 i Vecka 32

Ja graviditeten varade inte så länge som jag hade trott, den blev bara 32 veckor lång.
Allt gick väldigt fort.
I måndags var det kontoll hos BM och alla värden var bra, symfus måttet var oförändrat men bebben låg väldigt långt ner så det kunde bero på det. Vi ställde en massa frågor som vi ansåg att vi inte fått svar på av doktorerna och hon svarade väldigt bra och skrev till och med i jornalen att vi tyckte vi fått lite och dålig information.
Hon undrade också om vi inte skulle göra ett CTG när vi ändå var på sjukhuset och hon skulle höra om läkaren hade någon tid.
Vi fick en tid direkt och gjorde ett flödes ultraljud. Flödet var lite högt och det märktes på läkaren att han läst jornalen för han var ovanligt trevlig och förklarade både enkelt men ärligt och medicinskt om hur det stod till.
Han ansåg inte att bebisen mådde bra då moderkakan var lite liten för veckan och flödet som visar blodets in och utpump var lite för hög ingång och för svårt att trycka ut igen.
Vi skulle bli inlagda under dagen för fler CTG undersökningar.

... För att göra denna oändliga historia kort (bloggar givetvis om allting i detalj) så kom det i tisdags en liten tjej
38 cm lång 1190 gram.

Nu är det mycket farande till sjukhuset men vid tid skriver jag mer om allt och givetvis kommer det en massa bilder från den hittills underbaraste (och mest krävande) veckan i mitt liv!

Kommentarer

Postat av: Sandra

Publicerad 2010-09-05 18:17:23

Hej gumman.

Spännade kan man lugnt säga. jag har varit inne massor på din sida och misstänkt att något hänt eftersom du inte skrivit på så länge.

Hoppas verkligen allt gått bra. sköt om dig.

kram sandra (trogen läsare)

Postat av: Mia

Publicerad 2010-09-06 06:21:29

STORT GRATTIS till er lilla tjej. Hoppas allt fortsätter bra. Väntar med spänning på nästa inlägg. Sköt om er, kram Mia.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela